RegionaalSport

Jan Mulder nieuwe hoofdtrainer VV Zwaagwesteinde

DE WESTEREEN – Met ingang van het seizoen 2021-2022 staat Jan Mulder uit Drachten aan het roer bij Zwaagwesteinde. Hij zal daarbij geassisteerd worden door Klaas de Boer, die al enkele jaren deel uitmaakt van de staf van Zwaagwesteinde als keeperstrainer.

Laatstgenoemde wil zich verder ontwikkelen op trainersgebied en ziet het assistent-trainerschap daarbij als een mooie vervolgstap.

In aanloop naar de sollicitatieprocedure heeft de technische commissie tezamen met het bestuurslid technische zaken en de spelersraad gewerkt aan een trainersprofiel. Op basis daarvan hebben diverse gesprekken plaatsgevonden met enkele kandidaten. Uiteindelijk is het gelukt om met Jan Mulder in overeenstemming te komen.

Met Mulder haalt Zwaagwesteinde een gelouterde hoofdtrainer binnen die een schat aan ervaring met zich meeneemt op 2e en 1e klasse niveau. Dit past bij de ambitie die Zwaagwesteinde heeft om uit te groeien tot een stabiele tweede klasser. Zowel het bestuur, de technische commissie als de spelersraad is erg content met de aanstelling van zowel Jan Mulder als Klaas de Boer.

Dit kan u ook interesseren

Back to top button