Buiten regioHoofdnieuwsRegionaalSport

Jan Vlap nieuwe trainer Harkemase Boys

HARKEMA – Jan Vlap is de nieuwe hoofdtrainer van Harkemase Boys. De Sneker komt over van ASV Dronten. Harkemase Boys en Jan Vlap hebben overeenstemming bereikt over een contract voor een jaar. Sjoerd Jan Eppinga blijft assistent-trainer.

De 47-jarige Vlap was eerder onder andere actief als hoofdtrainer bij LAC Frisia 1883, Bergum, Gronitas en ONS Sneek. Met de club uit Sneek werd Vlap in 2013 kampioen van de Hoofdklasse C. De trainer heeft er zin in om op De Bosk actief te zijn: “Ik ben een gevoelsmens en ik ben ambitieus. Daar past deze club goed bij. Harkemase Boys is een mooie club en speelt op een hoog niveau. Het lijkt me geweldig om hier te werken.”

Ook voorzitter Appie van der Veen is enthousiast met de komst van Jan Vlap: “Vlap is een toptrainer. Dat heeft hij bewezen. In de afgelopen tien jaar is hij vier keer kampioen geworden, waaronder de afgelopen twee seizoenen met ONS Sneek en ASV Dronten. Daarnaast vindt hij net als ons de doorstroming van jeugd en talenten belangrijk. Voor ons was het ook belangrijk dat Sjoerd Jan Eppinga actief blijft bij de club. In de gesprekken met Vlap was Eppinga ook erg enthousiast. We verwachten een goede samenwerking.”

Foto; PWFoto.nl

Dit kan u ook interesseren

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Back to top button