HoofdnieuwsRegionaalSport

Jelle Boerema 25 jaar voorzitter FVVK

KOLLUM – Vrijdagavond vierde de Federatie Voetbalverenigingen Kollumerland (FVVK) in de kantine van de vv Kollum haar 25 jarig jubileum. De FVVK is een samenwerkingsverband van de vier voetbalverenigingen in Kollumerland. (vv Friese Boys, vv Kollum, vv de Lauwers en vv WTOC) Zij organiseren in de voetballoze wintermaanden een zaalvoetbal toernooi voor de jeugdspelers van de verschillende verenigingen. Op die manier kunnen de jeugdspelers toch actief blijven en hun technische vaardigheden verbeteren.

Dit is al 25 jaar een groot succes mede door de goede samenwerking tussen de vier verenigingen en het uitstekende FVVK bestuur. Bestuurders die hun verantwoordelijkheid nemen en bereid zijn om veel tijd en energie in de FVVK te steken. Het eerste gedeelte van de avond werd ingevuld door Ronnie Pander, jeugdtrainer bij sc Heerenveen die uitermate boeiend vertelde over zijn profcarrière en de hoofdrol die had in de musical ús Abe.

Hoogtepunt van de avond was de huldiging van Jelle Boerema. (Ook wethouder van de gemeente Kollumerland c.a.) Hij maakt vanaf  de oprichting deel uit van het FVVK bestuur. Dus al 25 jaar bestuurslid bij de Federatie. De gezamenlijke besturen spraken hun grote waardering uit en spraken de wens uit dat hij nog vele jaren actief betrokken blijft bij de FVVK.

Dit kan u ook interesseren

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Back to top button