HoofdnieuwsRegionaal

Jeugd van Kollum opgelet !!!

KOLLUM – Opruimen ballonafval, 250.000 ballonnen zorgen natuurlijk ook voor veel afval. De jeugd van Kollum wordt hierbij gevraagd om dit te verzamelen en het in te leveren. Dit kan tijdens de feestweek bij de feesttent, wanneer daar activiteiten zijn, die door de APK worden georganiseerd.

Dus niet op 30 april’s avonds. Het is overigens de bedoeling, dat het lint tijdens de feestweek zoveel mogelijk blijft hangen. Mocht er tijdens de feestweek toch ballonafval worden  gevonden, dan kan dit worden ingeleverd. Meldt je dan bij een van de aanwezige APK leden. Na de feestweek kan dit bij  de dierenwinkel van Karel en Jantine Numan.

Doe het ballonafval in een plastic zak of tas. Wanneer je het afval hebt ingeleverd, zorg dan, dat je naam en adres  wordt genoteerd op de daarvoor bestemde lijst. Op deze lijst komt je naam achter een nummer te staan. Dit nummer is dan ook meteen je lotnummer. Je kunt  meerdere keren ballonafval inleveren. Elke keer wordt je naam weer genoteerd. Hierdoor krijg je meerdere lotnummers en maak je meer kans op een prijs. Dus wie het vaakst en het meeste afval inlevert, heeft ook de meeste kans op een prijs. Laten we er met elkaar voor zorgen, dat er na de feestweek geen ballonafval meer te vinden is en ons dorp  weer mooi natuurlijk groen kleurt !!!

De uitslag van deze ballon afval loterij wordt begin mei bekend gemaakt.

Dit kan u ook interesseren

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Back to top button