Buiten regioHoofdnieuwsRegionaal

Jeugd van Masquerade Theater brengt warmte dit voorjaar

KOLLUMERZWAAG – Masquerade Theater Jongereintoaniel brengt dit jaar de beestachtige voorstelling ‘KatteKwea’. Na het succes van vorig jaar, met de voorstelling K.R.I.S.I.S-kamp, en vele nieuwe aanmeldingen van jeugd tussen de 11 en 18 jaar oud, hebben wij besloten om met zijn allen ook dit jaar een nieuwe voorstelling te maken en nog grootser uit te pakken. Ons motto: van jeugd, voor jeugd, door jeugd wordt nog verder uitgebreid. In alle verschillende disciplines, die het theater vak bezit, is het de jeugd die regeert. Van bestuur tot poster tot rekwisieten tot toneelspel en muziek. Zij hebben alles in eigen hand en besluiten samen wat er gebeurt.

Voorbereidingen voor de voorstellingen zijn volop aan de gang. Er wordt een Afrikaans landschap gecreëerd, gordijnen worden omgetoverd tot beestachtige kostuums en de jeugd is al druk aan het repeteren in de buitenlucht. Tot nu toe voelde dit voor hen als overwinteren in een moeras, maar met natte voeten en blauwe handen blijven onze bikkels door ploeteren om op 29 en 30 mei en 5 en 6 juni (20.00) een sprankelende, warme voorstelling neer te zetten voor u. Zij hopen dat er op deze dagen een tropische wind zal waaien en dat het regenseizoen pas midden juni aanbreekt. Mochten de weergoden een ander plan hebben en op de voorstellingsdagen regen laten vallen, dan kunt u op zondag 31 mei en 7 juni, in de middag (15.00 uur), alsnog komen kijken. Mocht het slechte weer uitblijven dan maken wij er een succesoptie van!

Bent u nieuwsgierig geworden? Voor meer informatie kunt u kijken op onze website: www.masqueradetheater.nl. Kaarten (€5, -) kunt u kopen tijdens de voorverkoop (vanaf 1 mei bij Spar Kollumerzwaag), via onze website of aan de kassa. Wij hopen u op één van de data te zien in ons eigen Afrika op Foarwei 183 in Kollumerzwaag.

 

Dit kan u ook interesseren

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Back to top button