HoofdnieuwsRegionaalSport

Jeugd vv Kollum is weer gestart met de trainingen

KOLLUM – De jongste jeugd van vv Kollum kon op zaterdag 2 mei 2020 eindelijk weer starten met de trainingen nadat ze een aantal weken gedwongen stil hadden gestaan vanwege het corona-virus. De jeugd in de categorie JO7 t/m JO12 konden zaterdagochtend hun hart weer ophalen op de voetbalschool.

Ze stonden werkelijk te trappelen en er waren alleen maar glunderende gezichten te zien. Super natuurlijk dat er ook enkele trainers van het eerste elftal bij aanwezig waren en zelfs de hoofdtrainer van het 1e elftal.

Voor deze leeftijdscategorie worden de trainingen tot het einde van het seizoen via de voetbalschool onder leiding van George Doelkamid georganiseerd. Op zaterdagmorgen en op woensdagmiddag. Uiteraard voldoet vv Kollum hierbij volledig aan alle richtlijnen van het RIVM en de gemeente.

De categorie JO13 t/m JO19 zullen vanaf 11 mei per team hun trainingen hervatten. Bij deze leeftijdscategorie gelden andere regels dan bij de jongere categorie omdat hier de onderlinge 1,5 meter-regel moet worden toegepast.

Maar de kop is er weer af en dat was een groot succes!!

Eigen Foto’s

Dit kan u ook interesseren

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Back to top button