HoofdnieuwsRegionaalSport

Jeugdevenement Skeelervereniging Surhuisterveen groot succes

SURHUISTERVEEN – Afgelopen woensdag organiseerde Skeelervereniging Surhuisterveen een Jeugdevenement voor leden en introducés. Een zestiental enthousiaste skeeleraars hebben meegedaan aan het evenement. De jongste Skeelervereniging van Friesland groeit nog elk jaar, en heeft ruim 50 leden. We trainen op de prachtige skeelerbaan aan het Blauknopke in Surhuisterveen (het ijsbaanterrein).

Tijdens het Jeugdevenement werden er door de trainers van de eigen vereniging verschillende spellen gespeeld. In alle spellen was veel handigheid en snelheid van de jonge skeeleraars nodig. Alle vaardigheden die het afgelopen jaar zijn geleerd op de trainingen kwamen dan ook goed van pas. De spellen waren bijvoorbeeld rolhockey, slalom en estafettes. Natuurlijk was er voor alle deelnemers een lekkere versnapering in de pauze. Na afloop hebben alle deelnemers een diploma gekregen. Gezien het enthousiasme van de deelnemers zal het evenement volgend jaar opnieuw georganiseerd worden.

Het Jeugdevenement is nog niet het einde van het seizoen, tot eind september wordt getraind op maandag, woensdag en vrijdag onder begeleiding van ervaren trainers. Alle niveaus zijn welkom, van beginnende recreant tot ervaren rijders en van jong tot oud. Wij bieden ieder de mogelijkheid om gratis drie proeflessen te volgen. Kijk voor meer informatie op www.skeelerverenigingsurhuisterveen.nl.

Skeeleren is een actieve en gezellige sport, die voor iedereen geschikt is. Dus kom langs bij skeelervereniging Surhuisterveen, proef de sfeer, en doe mee!.

Dit kan u ook interesseren

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Back to top button