HoofdnieuwsRegionaalSport

Jeugdkeepers krijgen ook veel aandacht bij voetbalschool Veerkr88

BUITENPOST – Op vrijdag 5 april start voetbalschool Veerkr88 met de 9e trainingssessie op sportpark “de Swadde” in Buitenpost. Er worden in totaal 7 trainingen aangeboden.

 

Al enkele jaren organiseert voetbalschool Veerkr88 (jeugd)voetbaltrainingen. Plezier en beleving zijn de basis van de ontwikkeling van een jeugdspeler. Dat is dan ook een van de uitgangspunten bij deze voetbalschool. De trainingen staan in het teken van bijna alle facetten die de voetbalsport in zich heeft.

 

Ook worden er specifieke keeperstrainingen aangeboden. Onder leiding van 2 gekwalificeerde keeperstrainers wordt er wekelijks een zeer leerzame training aangeboden gericht op het keeperswerk. Er wordt veel (individuele) aandacht besteed aan de ontwikkeling van de jeugdkeepers. Iets waar veel verenigingen geen mogelijkheid voor hebben.

Alle jeugdkeepers gaan, evenals de andere jeugdspelers, na afloop van iedere training strijden om de De Haan Westerhoff Bokaal.

 

Op 1, 2 en 3 mei zal voor de 2e keer een Voetbaldriedaagse worden georganiseerd. Op het programma staan zeker (kleine) partijspelen, welke worden begeleid door gekwalificeerde voetbaltrainers. Ook de echte voetbalfun staat weer op het programma, zoals shoot outs, penaltyschieten, het harde of strakke schot en natuurlijk zal er worden geschoten op het gatenzeil. Dit hele evenement zal worden gesponsord door De Haan Westerhoff uit Drachten. Aan het einde van deze leerzame voetbaldagen zijn er ook prachtige prijzen te verdelen.

 

Meer informatie is te vinden op de website van de voetbalschool: www.veerkr88.nl

 

Dit kan u ook interesseren

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Back to top button