HoofdnieuwsRegionaalSport

Jeugdspelers krijgen weer veel aandacht tijdens 9e sessie

BUITENPOST – Nog enkele dagen is het mogelijk uw zoon/dochter op te geven voor de 9e trainingssessie. Op vrijdag 5 april gaat deze van start en wordt georganiseerd door voetbalschool Veerkr88 op sportpark “de Swadde” in Buitenpost. Er worden in totaal 7 trainingen aangeboden.

Al enkele jaren organiseert voetbalschool Veerkr88 (jeugd)voetbaltrainingen. Plezier en beleving zijn de basis van de ontwikkeling van een jeugdspeler. Dat is dan ook een van de uitgangspunten bij deze voetbalschool. De trainingen staan in het teken van bijna alle facetten die de voetbalsport in zich heeft. De volgende oefeningen worden in de cursus behandeld.
-dribbelen en drijven
-passen en trappen
-techniek
-loop- en coördinatie
-scoren
-partij- en positiespelen
-specifieke keeperstraining

Er wordt gekozen om kwaliteit te leveren. De begeleiding van de jeugdspelers is in handen van liefst 14 gekwalificeerde voetbaltrainers. Daarnaast zijn er nog 6 (aankomende) jeugdtrainers actief op de vrijdagmiddag. Er wordt veel (individuele) aandacht besteed aan de ontwikkeling van de jeugdspelers. Iets waar een verenigingstrainer geen mogelijkheid voor heeft. Hij/zij staat immers vaak alleen voor een jeugdteam.
Na afloop van iedere training zal de sportieve strijd losbarsten om de De Haan Westerhoff Bokaal. Tevens voor iedere deelnemer een certificaat.

Voor meer informatie en om jezelf in te schrijven verwijzen we jou naar de website van de Voetbalschool: www.veerkr88.nl

Hopelijk tot ziens op vrijdag 05 april 2013!

 

Dit kan u ook interesseren

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Back to top button