HoofdnieuwsRegionaalSport

Jeugdteam WSBF wint Ahoy Cup Rotterdam

ROTTERDAM – In Rotterdam streden twee springteams van WSBF mee om de Ahoy Cup. In de ochtendwedstrijd moest het senioren team aantreden op de wedstrijvloer. Op trampoline wisten ze een derde plaats te behalen en op trampoline pegasus een 5de plek. Bij de uitslag worden beide onderdelen bij elkaar opgeteld om tot een eindscore te komen. Het senioren team kwam net 0.24 punten tekort om een plek op het erepodium te bemachtigen. De jeugdmeisjes lieten op beide onderdelen zeer nette sprongen zien .

Op trampoline behaalden zij in een deelnemersveld van 11 teams verreweg de hoogste score. Op trampoline werd dit team derde. In het eindklassement behaalden zij een totaalscore van maar liefst 46.70 met een voorsprong van bijna 2 volle punten werden zij dan in hun categorie overduidelijk de winnaar van de Ahoy Cup. Tijdens dit grote evenement werd ook meteen het NK acro gehouden op C nivo

Het trio van WSBF , Hielkje Meijer, Baukje Wassenaar en Jildou Kooistra behaalden een verdienstelijke 7de plek in Rotterdam. In Sneek werd het FK turnen dames nivo 9 en 10 gehouden. Maureen Oostra wist hier een ziveren medaille in de wacht te slepen. Op 22 juni a.s wordt er in Surhuisterveen in de Surventohal als afsluiting van het zeisoen de clubkampioenschappen turnen dames gehouden. WSBF neemt hier deel aan met 2 teams. Daarnaast zullen een aantal acroteams en turnsters op dezelfde dag een demonstratie verzorgen voor De Samenloop voor Hoop dat eveneens in Surhuisterveen plaats zal vinden.

Eigen Foto’s

Dit kan u ook interesseren

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Back to top button