Buiten regioEvenementenHoofdnieuwsRegionaal

Joy for People Gospel Choir presenteert kerstprogramma ‘de Belofte’

DOKKUM – In december 2014 organiseert Joy for People Gospel Choir uit Dokkum weer vier bijzondere kerstconcerten. In het nieuwe kerstprogramma ‘de Belofte’ gaat Joy for People Gospel Choir dieper in op  beloften die ons zijn gedaan in het Oude en het Nieuwe Testament. Beloften die ons hoop en toekomst geven. Want God is een God van beloften. Een belofte in de Bijbel is Gods’ jawoord tegen de mens. Tijdens het programma ‘de Belofte’ nemen wij u mee langs een aantal van deze beloften in de Bijbel met als hoogtepunt de geboorte van Gods Zoon. De Boodschap in combinatie met visuele aspecten en prachtige kerstliederen zorgen voor een mooi kerstconcert voor jong en oud.

Goede doel

Traditiegetrouw steunt Joy for People Gospel Choir tijdens de kerstconcerten een goed doel. Dit jaar collecteert Joy for People Gospel Choir voor straatkinderen in Chili, stichting Los niños de Dios. Een stichting die het werk van Alex en Joke Weerheim ondersteunt. Alex en Joke Weerheim vertrokken in 2009 samen met hun 4 kinderen van Dokkum naar Chili met als doel het helpen van straatkinderen en hun families. Deze hulp geven ze door het organiseren van activiteiten, het bieden van praktische hulp en het geven van workshops. Op dit moment wordt er hard gewerkt aan een preventiecentrum waar alle activiteiten georganiseerd kunnen worden. Joy for People Gospel Choir collecteert tijdens de kerstconcerten voor een bijdrage aan het werk van de stichting Los ninõs de Dios.

Joy for People Gospel Choir

Joy for People Gospel Choir uit Dokkum bestaat uit een enthousiaste en gedreven groep jonge mensen uit de wijde omgeving van Dokkum. Vanuit de gedeelde Christelijke geloofsovertuiging en grote passie voor muziek, gaat het koor voor een hoge kwaliteit in zowel zang, visuele effecten als muzikale begeleiding.

Concerten

Beleef het kerstprogramma ‘de Belofte’ dit jaar in Buitenpost (13 dec.), Langenhahn Duitsland (20 dec.), Nijbeets (2x op 24 dec.) of kom op Eerste Kerstdag naar het kerstconcert in Dokkum. Ook zal Joy for People Gospel Choir dit jaar meewerken aan de Kerstsamenzang in de Bethel te Drachten op 14 december.

Belooft u dat u komt? Dan beloven wij u iedere keer een mooi kerstconcert!

 

Meer info

Kijk voor meer informatie over toegangsprijzen en voorverkoop op www.joyforpeople.nl

Kerstconcert ‘de Belofte’

 

Zaterdag, 13 December 2014 om 20:00 uur

Plaats: Christengemeente, Marconistraat 5, Buitenpost

 

Zondag, 14 December 2014 om 19:30 uur

Plaats: De Bethel, De Bolder 75, Drachten

 

Zaterdag, 20 December 2014 om 19:00 uur

Plaats: Kath. Pfarrkirche ‘Herz-Jesu’, Koblenzer Straße 29, Langenhahn

 

Woensdag, 24 December 2014 om 19:30 uur

Plaats: Nijbeets

Deze avond zijn er twee optredens in Nijbeets. Om 19:30 uur vindt het eerste concert plaats en om 22:00 uur een uniek, nachtelijk kerstconcert

 

Donderdag, 25 December 2014 om 20:00 uur

Plaats: De Fontein, Op de Keppels 2, Dokkum

 

 

Voor toegangsprijzen en meer informatie kijkt u op: www.joyforpeople.nl

 

Dit kan u ook interesseren

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Back to top button