EvenementenHoofdnieuwsRegionaal

Joy for People Gospel Choir presenteert kerstprogramma “Mary’s Song”

KOLLUM – In december 2012 organiseert Joy for People Gospel Choir uit Dokkum weer vijf bijzondere kerstconcerten. De kerstconcerten staan dit jaar in het teken van Maria, de Moeder van Jezus Christus in het Kerstevangelie. Door middel van zang, muziek en thematiek neemt Joy For People Gospel Choir u mee door het kerstverhaal. Het kerstverhaal met daarin de bijzondere rol van Maria. Wat dacht zij, wat voelde zij?

Kerstprogramma Mary’s Song

In de kerstconcerten van 2012 laat Joy for People Gospel Choir een eigen kant van de Moeder van Jezus zien. Maria als mens, dichtbij ons. Welk lied zingt zij ruim tweeduizend jaar later voor ons? In onze beleving een lied waarin zij haar emoties blootlegt. Emoties die voor ieder mens herkenbaar zijn. Dit maakt Maria tot een naaste. Een naaste die wij ook weer voor anderen kunnen zijn.

 Kerstconcert “Christmas through the years” Eerste Kerstdag 

Dit jaar verzorgt Joy for People Gospel Choir op Eerste Kerstdag een speciaal kerstconcert met de titel “Christmas through the years”. In de Fonteinkerk te Dokkum staan ze nog eenmaal stil bij het 40-jarig jubileum van 2012. Het wordt een bijzondere avond waarbij ze terugkijken op 40 jaar kerst met Joy for People Gospel Choir. U bent van harte welkom om dit met Joy for People Gospel Choir te vieren. Het samen vieren van de geboorte van Gods zoon, Jezus Christus.

Goede doel

Tijdens de kerstconcerten collecteert Joy for People Gospel Choir dit jaar voor de Stichting Kenia Support uit Nijbeets. Kenia Support is een kleine organisatie die op specifieke plaatsen in Kenia hulp biedt aan de lokale bevolking. De organisatie is opgestart door 2 echtparen die elk jaar zélf naar Kenia toe gaan om daar de handen uit de mouwen te steken. Doelstelling van de stichting is het bieden van ondersteuning aan de Keniaanse bevolking op het gebied van scholing, drinkwater- en voedselvoorziening, hulp aan kerkelijke instanties, opstarten van bedrijven, weeshuizen en andere charitatieve doeleinden.

Concerten

Beleef het kerstprogramma “Mary’s Song” dit jaar in Sexbierum (15 dec.), Stiens (16 dec.), Marum (22 dec.) en Kollum (23 dec.) of kom op Eerste Kerstdag naar het kerstconcert “Christmas through the years” in Dokkum.

 

Meer info

Voor de voorverkoop van kaarten kunt u bellen met 06-31795203 of mailen naar [email protected]. De exacte toegangsprijzen, de voorverkoop en meer informatie vindt u op www.joyforpeople.nl.

 AGENDA: 

Zaterdag 15 december:      Kerstconcert Joy for People Gospel Choir

Sexbierum, PKN De Terskflier, Tsjerk Hiddesstrjitte 27

Aanvang: 20:00 uur

 

Zondag 16 december:        Kerstconcert Joy for People Gospel Choir

Stiens, De Hege Stins, Gysbert Japicxstrjitte 4

Aanvang: 19:00 uur

 

Zaterdag 22 december:      Kerstconcert Joy for People Gospel Choir

Marum, Ontmoetingskerk, Kruisweg 30

Aanvang: 20:00 uur

 

Zondag 23 december:        Kerstconcert Joy for People Gospel Choir

Kollum, Oosterkerk, Oostenburgstraat 3

Aanvang: 20:00 uur

 

Eerste Kerstdag:               Kerstconcert Joy for People Gospel Choir

Dokkum, De Fontein, Op ‘e Keppels 3

Aanvang: 20:00 uur

 

Dit kan u ook interesseren

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Back to top button