HoofdnieuwsRegionaal

Joy for People deze week in stemronde ‘Nederland Zingt Steeds Beter’ van de EO

DOKKUM – Gospelkoor ‘Joy for People’ uit Dokkum doet mee aan de korenstrijd ‘Nederland zingt steeds beter’ van de EO. Dit nieuwe programma van de Evangelische Omrop draait om christelijke koren die zich verder willen ontwikkelen en daarom de kans aangrijpen om op tv door bekende professionals begeleid te worden.

Stemronde

Vooraf zijn er meerdere stemrondes met poules van zes verschillende koren uit Nederland. Inmiddels zijn er 6 rondes geweest. De koren met de meeste online stemmen gaan door naar de tweede ronde. Joy for People doet mee in de 7de stemronde. Vanaf maandag 28 oktober tot zondag 3 november kan er worden gestemd op dit gospelkoor uit Dokkum.

Uitdaging

De koren die de voorrondes door komen maken kans om begeleid te worden door Elly Zuiderveld, Talitha Nawijn, Herma van Piekeren of André Bijleveld. Joy for People ziet dit als een nieuwe uitdaging, en grijpt de kans graag aan om deel te nemen aan deze voorrondes.

Stem

Vanaf maandag 28 oktober om 10:00 uur gaat stemronde 7 van start. Ga dus deze week naar de website van ‘Nederland zingt steeds beter’ en stem op JfP!

Dit kan u ook interesseren

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Back to top button