K.V. Invicta nog steeds met lege handen

KOLLUM – Afgelopen zaterdag stond de thuiswedstrijd tegen TDK uit Deinum op het programma. Voor de Pruttelpot-formatie was dit geen onbekende tegenstander want deze ploeg beschikt over een aantal lange heren waardoor de korfduels bemoeilijkt zouden worden. Onder het oog van veel thuispubliek werd er van beide kanten een strijdlustige wedstrijd gespeeld alleen wist Invicta de twee punten niet in eigen huis te behouden. De pupil van de week was Jildau Bosma.  In de eerste twintig minuten van de wedstrijd gingen beide ploegen gelijk op doordat er om en om gescoord werd. Daarna wist TDK een voorsprong op te bouwen en gingen beide ploegen met een ruststand van 3-7 de kleedkamers in. In de tweede helft wist de Pruttelpot-formatie de gekregen kansen niet af te ronden en daardoor liepen ze steeds achter de feiten aan. Grietina Solle, die zeer verdienstelijk speelde op de plaats van de geblesseerde Mirjam Ellens, werd gewisseld voor Trynke Groendijk. Ook werd Elisabeth Visser-Thalen het veld nog ingebracht maar het mocht helaas niet baten. Met een eindstand van 10-16 floot de scheidsrechter de wedstrijd af.
Het lukt de hoofdmacht van Invicta maar niet om voldoende doelpunten te maken. Om die reden staan ze de afgelopen vier wedstrijden met 0 punten op de ranglijst. Het zal toch punten moeten pakken om aansluiting te kunnen houden met de middenmoot. Volgende week zaterdag staat de uitwedstrijd tegen Ritola uit Zuidlaren op het programma. Ook een bekende tegenstander waarvan de punten gepakt kunnen worden.