HoofdnieuwsRegionaal

Kaakchirurgen starten dinsdag 24 september in De Sionsberg

DOKKUM – De polikliniek Mondziekten, Kaak- en Aangezichtschirurgie (MKA) opent op 24 september haar deuren in De Sionsberg. Het kaakchirurgenwerk wordt uitgevoerd door Dr. Leo Meijndert en Jan Peter Wymenga. Dankzij de fusie van De Sionsberg/Zorggroep Pasana met Ziekenhuis Nij Smellinghe gaan de ervaren kaakchirurgen uit Drachten nu ook aan de slag in De Sionsberg. 

De werkzaamheden bestaan vooral uit het verwijderen van verstandskiezen, wortelpuntbehandelingen kaak-implantologie en consulten voor huisartsen. Wymenga hecht veel waarde aan de samenwerking in de regio. “Ik hoop op een intensieve samenwerking met de tandartsen en de huisartsen in de regio. Die kunnen hun patiënten op polikliniekdagen ook direct doorverwijzen als er sprake is van zogenoemde ‘acute traumatologie’.”

Vooralsnog is de polikliniek op dinsdag en donderdag open. Afhankelijk van de omvang van de werkzaamheden wordt op een later moment bekeken of uitbreiding nodig is. De kliniek is gevestigd op de 1e verdieping van het ziekenhuis (het HOED-gedeelte). Aan de opening van morgen ging het nodige verbouwwerk vooraf.

Dit kan u ook interesseren

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Back to top button