HoofdnieuwsRegionaal

Kaartverkoop Mega Vrije Piraten Festival gaat als een speer!

KOLLUMERZWAAG – De Vrije Piraten zijn al meer dan 17 jaar een begrip in de Friese Wouden. Ook dit jaar zijn er weer de traditionele radio-uitzendingen van deze groep liefhebbers van het Nederlandse lied. Vanaf 16 december is de marathon via de radio te beluisteren in Noordoost Friesland. Tevens is er op zaterdag 17 december een Mega Vrije Piraten Festival met optredens van o.a. Henk Wijngaard, Ancora en Stef Ekkel in een verwarmde feesttent in Veenklooster.

De kaartverkoop is zondag 16 oktober om 15.00 uur begonnen. ‘Vorig jaar was het feest veertien dagen voor aanvang al uitverkocht, een enorm succes en reden voor een nieuwe editie’, aldus de Vrije Piraten. ‘Dat het zo als een speer zou gaan overtreft ons stoutste verwachtingen, nog nooit eerder werden er op de eerste dag zoveel kaarten verkocht’. Inmiddels is 20% van het aantal beschikbare kaarten reeds verkocht.

Naast het online verkopen van de kaarten zullen indien er nog kaarten zijn vanaf begin november kaarten bij een aantal voorverkooppunten liggen. Meer informatie is te vinden op: www.devrijepiraten.nl

Dit kan u ook interesseren

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Back to top button