HoofdnieuwsRegionaalSport

Kampioenen gehuldigd bij WTOC

OUDWOUDE – Het is zaterdag 23 mei WTOC E1 moet aantreden tegen Drachster Boys E5. Het ging om het kampioenschap, WTOC moest winnen om kampioen te worden. WTOC kwam na 10 minuten al op achterstand . Daarna werd WTOC feller en kwam er ook gevaarlijk uit. In de 23e  minuut werd het 1-1 door een doelpunt van Jorn Schotanus. In de rust alles rustig door gepraat wat te moeten doen. WTOC kwam sterker uit de kleedkamer en was gewoon feller, wat er in resulteerde dat in de 35 min weer werd gescoord door Jorn Schotanus. Er waren  nog 15 spannende minuten te gaan. In de 40e minuut kreeg WTOC een penalty, maar die werd gemist dus het bleef spannend tot de 45e minuut Toen scoorde Daniel Rekker de 3-1. WTOC E1 heeft 25 punten en Drachtster Boys E5 werd 2e met 23 punten.
Dus WTOC E1 kampioen jongens allemaal super gespeeld
Gefeliciteerd namens jullie leiders en trainer!

WTOC MD 1: Zaterdagochtend moest koploper vv WTOC MD1 aantreden in de thuiswedstrijd tegen de directe concurrent, de nummer 2 in de competitie vv Actief uit Eelde/Paterswolde. De strijd ging om het kampioenschap. WTOC had vooraf vier punten voorsprong en voldoende aan een gelijkspel om kampioen te worden. Actief moest winnen om volgende week zelf nogmaals te winnen en tegelijk te hopen op puntverlies van WTOC om als beste in de competitie te eindigen. Dus een titanenstrijd tussen de beide beste ploegen in de competitie.

De wedstrijd werd echter nooit spannend. WTOC begon voortvarend aan de wedstrijd. WTOC zette de meiden uit Eelde/Paterswolde vanaf het begin goed onder druk en al na 2 minuten al lag de 1-0 er in. Na 20 minuten was de tussenstand zelfs al 4-0. De druk was er af en uiteindelijk werd de uitslag 6-2 voor WTOC MD1. De thuisploeg haalde hiermee geheel terecht met nog één wedstrijd te spelen het kampioenschap binnen.
WTOC MD 1 heeft 24 punten en Actief staat 2e met 17 punten en beiden nog 1 wedstrijd te gaan.

Deze groep super meiden werd in een mum van tijd een echt team en vanaf het begin van de competitie heeft WTOC de competitie gedomineerd met steeds beter voetbal. Halverwege de competitie werd het enige doel de hoogste trede op het ereschavot welke terecht werd gehaald. Met ploegen als Drachten MD1, Jong Harkema MD1, Zuidhorn MD1 en Marum MD2 er nog bij in de competitie is dit een hele knappe prestatie! Gefeliciteerd meiden, de leiders en trainers zijn super trots op jullie!

 

WTOC E1:
Namen bij de foto: Achterste rij:Auke Nauta en Hilco Rekker ( leiders en trainer)
Tweede rij: Klaas Dijkstra ,Oane Jacob Nauta, Alwin Thalen, Jan Berend Zuidersma, Hendrik Rottinee
Voorste rij Steffen Roffel, Gert-Jan Veenstra,Jorn Schotanus
 

 WTOC MD 1   Achterste rij:Wierd de Vries (leider / trainer),Leontine Vlasma, Lieke de Vries, Agnes Adema (leidster)
Sybricht Dijkstra, Aebelina Kampen, Gea Wijbenga, Anna Kok, Hein Adema (leider / trainer)
Jildou de Boer
Voorste rij: Nynke Emma Adema, Annenynke De Boer.

 

Dit kan u ook interesseren

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Back to top button