HoofdnieuwsRegionaal

Kapsalon Haar’Salon kapsalon van het jaar 2013

WESTERGEEST – Afgelopen woensdagavond werd het eerste benefietconcert georganiseerd van de Nederlandse Haarstichting. Dit was een geweldig succes voor kapsalon Haar’Salon te Westergeest ! Wij, Minke van der Weg (eigenaresse en haarstyliste) Jitske Postma (haarstyliste en visagiste) en Janien Zijlstra (3e jaars kapper) sleepten de 1E PRIJS in de wacht voor dit goede doel, de kapsalon is uitgeroepen tot kapsalon van het jaar 2013 die het hoogste geldbedrag heeft binnengehaald !

Dit is een hele prestatie voor ons als kleine kapsalon te geconcurreerd te hebben met alle grotere kapsalons in heel Nederland! dmv acties en vrijwillige donaties hebben we ons beste beentje voor gezet en blijven we dat ook doen voor meer info www.kapsalonhaar-salon.nl “Wij zijn nog maar een half jaar lid van de Haarstichting en nu al 22 haardonaties en het hoogste geldbedrag is voor ons een prachtige bekroning op ons werk voor de Haarstichting”!

 

Nieuwsartikel van de Haarstichting:

Het eerste benefietconcert van de Haarstichting dat 27 maart heeft plaatsgevonden, was een daverend succes. Dankzij de honderden haardonoren en kapsalons is een prachtig bedrag opgehaald van €4.100,-. Daarmee kan de Haarstichting 8 vrouwen met borstkanker kosteloos aan een mooi haarwerk helpen. Dit bedrag is ingezameld in slechts een aantal weken, de Haarstichting verwacht dan ook dat het benefietconcert dat ingepland staat voor 2014 dan minimaal het vijfvoudige van dit bedrag wordt ingezameld. Het benefietconcert bleef niet onopgemerkt. Maar liefst tweemaal werd dit evenement genoemd in de Telegraaf en heeft het daarnaast gestaan in een aantal andere kranten.

We willen we de BN’ers bedanken die stuk voor stuk een geweldige performance hebben neergezet: Mental Theo, Dean Saunders, Sylvana Simons, Omri Tindal & Roscoe Jozefzoon.

Het was daarnaast erg spannend, met de prijsuitreiking voor kapsalon van het jaar – hoogste sponsorbedrag. Minke van der weg ging met Haar´Salon uit Westergeest aan de haal met de eerste prijs. Zij ontvingen naast de prachtige beker een haartransplantatie van de Eberson Hair Clinic, t.w.v. €4.000,-. Op onderstaande foto ziet dat Sylvana Simons de prijs uitreikt. Op plek 2 eindigde Team Kapsalon Almere Haven, gevolgd door kapsalon Oog voor haar, uit Naaldwijk.

 

 

Eigen Foto’s

Dit kan u ook interesseren

Eén reactie

  1. Wat een prachtig bedrag is opgehaald voor de Haarstichting! Het is erg belangrijk voor veel mensen die lijden aan een haarziekte, of een andere ziekte die haaruitval veroorzaakt om een goed haarwerk te hebben. Dit geeft veel zelfvertrouwen en maakt de ziekte minder zichtbaar.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Back to top button