HoofdnieuwsRegionaal

Keep It Clean Day in Kollumerland c.a.

KOLLUM – Op vrijdag 19 september 2014 wordt de landelijke ‘Keep It Clean Day’ georganiseerd. De gemeente Kollumerland c.a. ondersteunt inwoners die activiteiten in dat kader ondernemen op deze landelijke dag. De ondersteuning bestaat uit het beschikbaar stellen van grijpers, handschoenen, vestjes, zakken, het ophalen van het ingezamelde afval en mogelijk een tegemoetkoming in de gemaakte kosten.

De ‘Keep It Clean Day!’ is een project dat tot stand is gekomen naar aanleiding van de World Clean Up Conferentie in Estland in 2012. Het is een onderdeel van de mondiale World Clean Up – Let’s Do It! Tussen 24 maart en 25 september zijn er 91 landen in de wereld die het onmogelijke mogelijk maken en met zoveel mogelijk mensen hun land opruimen.

‘Hoe we dit gaan doen?’ Op de meest simpele manier die we kunnen bedenken; op 19 september 2014 wandel je naar buiten, je pakt wat rotzooi op en stopt het in de prullenbak of in een afvalzak. Klaar!

Wilt u ondersteuning bij uw activiteit, neem dan contact op met Henk de Bruyn, tijdens kantooruren bereikbaar op 0511 – 458 894, of via de mail [email protected].

Zie voor meer informatie: http://keepitcleanday.nl.

 

Wat:                Keep It Clean Day

Wanneer:       vrijdag 19 september, hele dag

Waar:              hele gemeente Kollumerland c.a.

 

 

Dit kan u ook interesseren

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Back to top button