HoofdnieuwsRegionaal

Kerstconcert Joy for People Gospel Choir in Theater De colle

KOLLUM – Na twee kerstconcertloze jaren kan Joy for People Gospel Choir uit Dokkum in de maand december eindelijk weer een aantal sfeervolle kerstconcerten geven. Dit jaar is het thema “Geef Licht”. Zaterdagavond is in Theater de Colle een Kerstconcert door Joy for People Gospel Choir gegeven.

Naast de traditionele gospelsongs, draagt Joy for People een boodschap uit tijdens het kerstconcert ‘Geef Licht’ met o.a. ook songs uit de popgeschiedenis. Een programma waarin men het ‘licht‘ van geloof, hoop, liefde, vrede en welbehagen brandend wil houden en door wil geven.

Traditiegetrouw zal er tijdens het kerstprogramma geld ingezameld worden voor een goed doel. Het doel dat gekozen is, is de Stichting Vaarwens; een stichting die sinds 2007 gratis, individuele dagtochten maakt met mensen die in hun laatste levensfase verkeren. Inmiddels hebben vele honderden ongeneeslijk zieke en uitbehandelde mensen ervaren hoe het is om er nog één keer een dag uit zijn in een geweldige omgeving en ambiance. Een vaardag wordt volledig en kosteloos voor de gasten verzorgd. Daarbij behoort o.a. de gehele organisatie, eventueel ambulancetransport, eventuele verpleging, de catering, de onkosten voor het inzetten van het schip etc…

Aangezien de stichting nagenoeg volledig draait op vrijwilligers en donaties, wil Joy for People hen graag steunen dit prachtige werk voort te zetten.

Dit kan u ook interesseren

Back to top button