HoofdnieuwsRegionaal

Kerstmarkt in Meckama State op 11 december

KOLLUM – Op woensdag 11 december is er ’s middags in zorgcentrum Meckama State te Kollum een sfeervolle kerstmarkt. De markt wordt gehouden van 14.00 uur tot 17.00 uur.  De opbrengst is deels voor extra’s voor de bewoners van Meckama State en deels voor het goede doel van 3FM Serious Request 2013.

Er wordt dit jaar van alles aangeboden op de markt. Van kerstkaarten tot andere winterse artikelen en van sieraden tot aan bloemstukjes.  Bij het draaiend rad zijn leuke prijzen te winnen zijn.  Er wordt koffie, thee en warme chocolademelk geschonken.

De Stichting Vrienden van Meckama State is aanwezig met een kraam. Deze stichting telt bijna tweehonderd donateurs, die er met elkaar voor zorgen dat het verblijf van de bewoners in Meckama State aangenamer wordt. Bijvoorbeeld door de aanschaf van zaken die niet uit het budget van het zorgcentrum betaald kunnen worden.

Er wordt een deel van de totale opbrengst gedoneerd aan 3FM Serious Request, het Glazen Huis. Het Glazen Huis staat dit jaar in Leeuwarden en zamelt geld in voor de strijd tegen kindersterfte als gevolg van diarree.

Meckama State is onderdeel van Noorderbreedte. Het zorgcentrum biedt wonen met zorg, tijdelijk verblijf en dagverzorging ook mogelijk. Ook heeft Meckama State een maaltijdservice en biedt het thuiszorg aan.

Dit kan u ook interesseren

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Back to top button