HoofdnieuwsRegionaal

Kick-Off SamenLoop voor Hoop

KOLLUM – Op donderdag 18 februari 2016 wordt in de Colle (Kerkstraat 4) te Kollum de Kick-Off georganiseerd. De Kick-Off is het officiële startmoment voor de promotiecampagne van de SamenLoop voor Hoop Kollumerland 2016.

Op 2 en 3 september 2016 wordt een SamenLoop voor Hoop in de gemeente Kollumerland georganiseerd. Tijdens deze 24 uur durende wandelestafette zullen teams rondjes lopen over een vast parcours van zo’n 500 meter, om zo veel mogelijk geld op te halen voor KWF Kankerbestrijding. Met het geld kan nog meer wetenschappelijk onderzoek naar oorzaken van kanker en de bestrijding van kanker gedaan worden. Ook wordt er deze dag speciale aandacht besteed aan mensen die kanker overwonnen hebben, of nog steeds aan het strijden zijn tegen deze vreselijke ziekte.

Tijdens de Kick-Off zal het eerste team dat mee gaat lopen op 2 en 3 september, zich officieel inschrijven. Ook zullen er een aantal bijzondere gasten aanwezig zijn deze avond. Onder andere zangeres Carla de Bruine zal tijdens deze avond een aantal nummers gaan zingen. Ook burgemeester van Kollumerland, Bearn Bilker zal aanwezig zijn tijdens deze avond. Het belooft een feestelijke avond te worden! De organisatie nodigt iedereen dan ook van harte uit om te komen. De avond begint om 20:00 uur.

Dit kan u ook interesseren

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Back to top button