HoofdnieuwsRegionaal

Kindercentrum Thuishuis Twinkel geopend

KOLLUM – Waar het allemaal mee begon: Als je beseft dat indrukken uit je jeugd je hele leven met je meegaan, dan snap jij wel dat wij graag willen dat je zoveel mogelijk leuke herinneringen krijgt. Met elke dag iets vertrouwds en iets nieuws en vertrouwde, leuke kinderen om je heen. Samen met de ouders creëren we ervaringen waar je de rest van jouw leven met plezier op terugkijkt en waar je op kunt voortbouwen.

Na een zoektocht naar een geschikte locatie, een procedure om alle vergunningen te regelen en een verbouwing, zodat kinderen veilig kunnen spelen was zaterdag 2 maart dé dag: Alle kinderen waren met hun ouders uitgenodigd om Thuishuis Twinkel te openen. Alec van der Meulen was het eerste kindje van het kleinschalig kindercentrum en hij mocht daarom het lint doorknippen. Alle kinderen en ouders gingen achter hem aan naar binnen. Hier stond drinken en wat lekkers klaar. De kinderen mochten even spelen om alvast aan de nieuwe locatie te wennen en de ouders konden even gezellig met elkaar praten.

De reacties van de kinderen en de ouders waren zeer positief. Wat zal hier vanaf maandag 4 maart a.s. met veel plezier gespeeld worden.

Donderdag 25 april organiseert de Koningin Julianaschool een kijkdag, hier doet Thuishuis Twinkel aan mee. De tijd is nog niet bekend, zodra dit bekend is, staat dit op de website: www.thuishuistwinkel.nl. Een ieder is dan van harte welkom.

 

 

 

Foto’s Fokke Jongsma

Dit kan u ook interesseren

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Back to top button