Buiten regioHoofdnieuwsRegionaal

Klaas de Graaf afscheid van Meckama State

KOLLUM – Locatiemanager Klaas de Graaf nam afgelopen week afscheid van Meckama State. Het was ook het afscheid van zijn werkzaam leven en van Noorderbreedte, waartoe Meckama State behoort.

De Graaf werkte ruim 47 jaar in de zorg, waarvan 23 jaar bij Noorderbreedte. Hij vervulde managementfuncties in verschillende locaties van Noorderbreedte, waaronder locaties op Terschelling, Harlingen en de laatste vier jaar in Kollum.

Woensdag 2 oktober waren alle bewoners, medewerkers en vrijwilligers uitgenodigd om op zijn ‘Meckamaas’ afscheid te nemen. Er waren optredens en voordrachten van managementteam, de verschillende afdelingen en de cliëntenraad.

Donderdag 3 oktober was er een afscheidsreceptie. Vele relaties kwamen De Graaf de hand schudden. In haar afscheidstoespraak sprak Noorderbreedtedirecteur Aukje Van Kalsbeek waarderende woorden voor het werk dat De Graaf voor Noorderbreedte en de verschillende locaties had verricht.

In zijn eigen afscheidswoord sprak De Graaf over zijn ‘levensreis’ in de zorg en overhandigde tot slot de sleutel aan zijn opvolger, Hans Smorenburg uit Reduzum.

Meckama State beschikt over verzorgingshuisplaatsen en verpleeghuisplaatsen en daarnaast is tijdelijk verblijf of dagverzorging ook mogelijk. Ook heeft Meckama State een maaltijdservice en biedt het thuiszorg aan.

 

 

 

 

Dit kan u ook interesseren

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Back to top button