Buiten regioHoofdnieuwsRegionaal

Kleine ondernemingen in Noordoost Fryslân gezocht die duurzaam willen ondernemen

BURGUM – De zes samenwerkende gemeenten in Noordoost Fryslân zijn op zoek naar kleine ondernemingen in de regio die aan de slag willen met duurzaam ondernemen. Het project Koploper Kans ondersteunt ondernemers bij het zetten van stappen op het gebied van duurzaamheid en maatschappelijk verantwoord ondernemen en richt zich vooral op zzp’ers, winkeliers en kleine mkb-bedrijven.

Deskundige begeleiding en ondersteuning

Ondernemers kunnen tegen het gereduceerde tarief van € 100,- meedoen. Hiervoor krijgen zij actieve begeleiding en deskundige ondersteuning en ze tillen hun bedrijf in korte tijd naar een hoger plan op het gebied van duurzaam en maatschappelijk verantwoord ondernemen. Daarnaast werken ze actief samen met andere ondernemers, ze vergroten hun netwerk en kunnen door mee te doen hun bedrijf positief profileren.

15 bedrijven kunnen meedoen

Het project start eind dit jaar. Financieel en organisatorisch wordt dit project ondersteund door de samenwerkende gemeenten in Noordoost Fryslân. Meer informatie is te vinden op www.koploperproject.nl/kans. Er is ruimte voor maximaal 15 bedrijven.

Ondernemers die willen deelnemen of vragen hebben, kunnen contact opnemen met Edwin Broekhof: [email protected] of 06-3095 9810, of Ali van der Pol: [email protected] of 06-2383 6113.
Meer dan 250 bedrijven en gemeenten in Friesland deden de afgelopen jaren al mee aan het Koploperproject. Voorbeelden zijn te vinden op www.goodstart.nl.

Dit kan u ook interesseren

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Back to top button