Kollum C2 de terechte kampioen

WASKEMEER – Zaterdagmorgen stond er voor Kollum C2 een belangrijke wedstrijd op het progamma. Bij winst of een gelijkspel was de ploeg kampioen. De spelers van Kollum C2  waren gespannen voor deze laatste wedstrijd.

Om 10:00 uur werd eraf getrapt, het spel golfde wat op en neer. Na tien minuten spelen viel Patrick geblesseerd uit en dit was een tegenslag voor het team. Na wat omzettingen in het team kwam Kollum met een prachtig doelpunt van Sander, de 0-1. Waskemeer kreeg ook wat kleine kansjes maar de Kollumer achterhoede stond goed te verdedigingen. Waskemeer kreeg een corner, de bal werd goed weggewerkt en via een counter maakt Kollum 0-2 , weer was het Sander die scoorde. Kollum ging door met aanvallen en nu was het Pieter-Jelle die 0-3 maakte, dit werd ook de ruststand.

Waskemeer kwam sterk uit de kleedkamers en ging gelijk in de aanval, ze creëerden wat kansen maar ze scoorden niet. Kollum kreeg in de laatste minuten nog een vrije trap op de rand van het strafschopgebied, hier werd de 0-4 gemaakt. In de blessuretijd kreeg Waskemeer nog een strafschop en zo werd de eindstand 1-4 en was Kollum C2 kampioen.De meegereisde supporters trakteren de jongens op een geweldig applaus.