Kollum MO19 vergroot voorsprong naar zeven punten

KOLLUM – Met de sportieve aanmoedigingen van coaches Victor van der Veen (Kollum) en Gert Walinga (Oerterp) werd er een geweldige wedstrijd gespeeld. De nummer 1 en 2 van de competitie in een rechtstreeks duel. Bij winst loopt het damesteam uit op Oerterp en bij verlies komen ze dichterbij. De eerste helft wisselen de kansen van beide teams en zorgen de keepers ervoor dat de spaarzame kansen niet kunnen worden benut.

Bij rust is het 0-0 en ook in de tweede helft wisselen de kansen per 5 minuten. De meiden hebben de laatste week al twee wedstrijden gespeeld en in de tweede helft kun je dat merken. Door veelvuldig te wisselen kon Kollum gelukkig met 11 speelsters de wedstrijd uitspelen en stellen de overwinning met 1-0 zeker. Woensdag 15 mei om 19.30 uur speelt het damesteam van Kollum thuis tegen Roden en bij winst kunnen er grote stappen worden gezet naar het kampioenschap. Dus hierbij een oproep aan alle supporters van onze MO19, kom de meiden woensdag aanmoedigen!