EvenementenHoofdnieuwsRegionaal

Kollumer Muziekfestival dit jaar meer dan muziek!

KOLLUM – Na de geslaagde eerste editie van vorig jaar wordt ook dit jaar weer een muziekfestival op het Maartensplein in Kollum gehouden. Van donderdag 20 september tot en met zaterdag 22 september staat de feesttent weer op het Maartensplein. Dit jaar wordt er naast twee muzikale avonden ook een Lifestyle beurs georganiseerd.

 

Donderdag: Lifestyle Beurs
Op donderdag 20 september vindt er een Lifestyle Beurs plaats in de feesttent. De beurs wordt mogelijk gemaakt door veel lokale ondernemers. Zij laten hun kennis zien op het gebied van Beauty, Fashion, Living en Food! Om 15.30 uur en 19.00 uur vindt er een modeshow plaats. De beurs is interessant voor mannen, vrouwen en kinderen. Er zijn stands met eten, drinken, er is muziek en een springkussen
Om 14.00 uur wordt de beurs geopend door wethouder Jelle Boerema. De beurs duurt tot 22.00 uur ’s avonds. Kom kijken, kom proeven! De entree is gratis.

 

Vrijdag: The great 90’s party
Vrijdag 21 september gaat het Maartensplein terug naar de jaren 90.
Met optredens van the Party Animials, Twenty 4 Seven en Parla et Pardoux. Tussen de optredens door laat DJ Wilfred de beste hits uit de 90’s horen.

De Party Animals zijn met drie nummer 1 singles, vele top tien hits, clips en albums een echte topper van de 90’s. Nu, vijftien jaar later en meer dan 800 optredens verder lijkt het of er niets is veranderd. Nog steeds rijden de Party Animals in hun luxe tourbus het hele land door met hun knallende show en hebben ze de harten van een totaal nieuwe generatie feestbeesten veroverd!

 

Zaterdag: Hollandse avond
Zaterdag 22 september: Hollandse Avond met een Oostenrijkse knipoog en gegarandeerd hoog feestgehalte!
Het is Lytse Hille gelukt om de Palemiger Spatzen naar Kollum te halen. Dit fenomeen moet je gezien hebben!
De Palemiger Spatzen is een Zuidlimburgse formatie die zorgt voor een show met ‘volle harmonica-power’. Met hun spectaculaire licht en geluidsshow weten de Palemiger show na show de harten van velen te stelen.

Naast het optreden van de Palemiger Spatzen zullen ook onder andere Lytse Hille, Stef Ekkel, Burdy en Ricky een optreden geven. Alle ingrediënten voor een super gezellige avond zijn dus aanwezig!

 

Kaarten
Kaarten voor vrijdag en zaterdag zijn in de voorverkoop voor € 10,- per stuk verkrijgbaar bij: Sigaren Magazijn Hoekstra Kollum, Paradiso Kollum, Primera De Westereen, Stille Genieter Harkema, Snackbar ‘t West Twijzelerheide, Café Pije Drachten, Easy Entertainment Leek, Eetcafé de brink Bakkeveen, Bruna Surhuisterveen.
Entree aan de kassa van de tent bedraagt: € 12,50.

Dit kan u ook interesseren

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Back to top button