HoofdnieuwsRegionaal

Kollumer Walk of Fame op de Ooster- en Westerdiepswal tijdens de feestweek in Kollum

KOLLUM – Ieder jaar ontvangen ongeveer 3000 burgers rond Koningsdag een Koninklijke onderscheiding tijdens de lintjesregen. Een koninklijke onderscheiding is een symbolische erkenning voor persoonlijke, bijzondere verdiensten voor de samenleving.

De bewoners van de Ooster- en Westerdiepswal kunnen geen Koninklijke lintjes uitreiken, maar kunnen wel (postuum) een blijk van erkenning geven voor jarenlang vrijwilligerswerk in Kollum, of wanneer ze Kollum sportief aanzicht geven of gaven of omdat deze (markante) persoon het gewoon verdient!

25 personen/groepen verdienen een blijk van erkenning/waardering en net als ze in Hollywood met hun sterren doen, verdienen zij een echte ster op de Kollumer Walk of Fame! Scan met uw telefoon de qr-codes op de rubberen tegels (of gebruik de camera van de telefoon) en neem de verhalen achter onze Kollumer sterren via de qr-codes in u op. Blauwe hyperlinks in de tekst geven aanvullende informatie, foto’s of video’s. Gebruik hierbij de telefoon in de liggende stand voor het beste resultaat.

Start van de route is op de Oosterdiepswal t.h.v. Hilboezen Poelier & kaasboer en u loopt zo de Oosterdiepswal uit om vervolgens via de brug naar de Westerdiepswal te gaan en daar de route te vervolgen.

We wensen u een goede wandeling en vergeet niet te genieten van de versiering op de Wallen (bij het water, aan de brug, op en aan de huizen en achter de ramen). Want het thema is ‘Kollum got talent’, nou op de Wallen wonen veel van die talenten!

Dit kan u ook interesseren

Back to top button