_agendaHoofdnieuws

Kollumeravond nu op zaterdagavond 28 januari a.s.

KOLLUM – Door drukke werkzaamheden van de organisatie is er afgelopen november geen Kollumer avond geweest. Toen is besloten deze avond te verschuiven naar 28 januari a.s. Tijdens deze avond zal er een variatie aan muziekgenres voorbij komen zoals Country, Nederlandstalig en Keltische muziek, waarbij men het voor elkaar heeft gekregen om een doedelzakspeler naar Kollum te halen.

Vele vaste artiesten zullen er weer aan meewerken, zoals het duo Forever, bestaande uit Tiny de Jong en Harm de Leeuw, beide uit Kollum, verder zijn er optredens van eerdere deelnemers zoals Wichard Meester, Siep Boorsma en Tineke Postma. Ook zal het Shantykoor De Beurtskippers deze keer weer aanwezig zijn om met prachtge nieuwe nummers zowel in het Engels (Keltisch inslag) als het Nederlands het publiek te vermaken. Natuurlijk zullen Jasper en Lutske weer van de partij zijn, met welke act zij gaan komen blijft nog even geheim, maar het beloofd weer een succes te worden. De organisatie is al druk bezig met de voorbereidingen, zo zal er een grote bar op het podium worden gemaakt waardoor men het idee krijgt in een gezellige kroeg te zitten.

De avond begint om 20.00 uur en de entreekaarten zijn vanaf 11 januari verkrijgbaar bij Poelier Hilboezen en Lectuurshop Hoekstra, beiden aan de Voorstraat in Kollum.

Dit kan u ook interesseren

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Back to top button