HoofdnieuwsRegionaal

Kom zingen en dansen bij De Wâldsang!

Ben jij acht jaar of ouder en lijkt het je leuk om met andere kinderen liedjes te zingen uit beroemde musicals en Walt Disney-films? Of bekende kinderliedjes, zoals uit Kinderen voor kinderen? Dan zijn onze kinderkoren vast ook iets voor jou!

Behalve in Buitenpost, waar dit koor al drie jaar succesvol draait, start muziekschool de Wâldsang nu ook een kinderkoor in Burgum. In beide koren is nog plaats voor enthousiaste kinderen die van zingen houden. En van bewegen natuurlijk. Want om het geheel er ook swingend te laten uitzien, werken we ook aan de “choreografie”: danspassen maken terwijl je zingt. Je kent dat vast wel van de televisie!

En alsof dat allemaal niet genoeg is leer je ook heel mooi (of nog mooier) te zingen. Bijvoorbeeld door te letten op houding, ademtechniek en zuiverheid. Wie weet sta jij nog eens in The voice of Holland!

Wil je meer weten of je aanmelden?

Ga dan snel naar www.muziekschooldewaldsang.nl! Bellen kan natuurlijk ook: 0511 541616. En je bent natuurlijk ook van harte welkom om eerst eens een repetitie bijwonen om te kijken of het wat voor je is!

Repetities zijn in Buitenpost op woensdag om 18.10 uur in de muziekschool, De Ring 1A. En in Burgum, op woensdag van 14.30 tot 15.30 uur in de Muziekschool, Schoolstraat 90.

 

 

 

Dit kan u ook interesseren

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Back to top button