HoofdnieuwsRegionaal

Koningsdag 2019 in Kollum

KOLLUM – Het Oranje Comité Kollum heeft ook dit jaar op Koningsdag weer een prachtig programma gemaakt voor alle leeftijden. Dit jaar vindt de aubade weer plaats bij het oude gemeentehuis “Huize van Sytzama” aan de Voorstraat. De gemeente Noardeast Fryslân wordt hierbij vertegenwoordigd door wethouder Jouke Douwe de Vries en Esther Hanemaayer. De muzikale medewerking wordt weer verleend door Brassband Wilhelmina ook uit Kollum.

 

Middags is er een sport- en spelmiddag voor jong en oud op de hertenkamp/Wilhelminapark. Hier zijn tal van attracties waar een ieder zich kan vermaken. Dit is mede mogelijk gemaakt door de opbrengst van de kinderpostzegels, welke is opgehaald door de Kollumer Basisscholen. Voor de ouderen (50+) is er een gezellige middag in Meckamastate , welke wordt  verzorgd door Griet Wiersma. Voor de allerkleinsten wordt er een kinderuurtje verzorgd in sporthal “Baensein” door André Caron, dé kinderentertainer van Friesland.

 

De collectanten zijn inmiddels bij u aan de deur geweest en mede daardoor worden alle genoemde onderdelen u kosteloos aangeboden. Ook bedanken we het Plaatselijk Belang Kollum voor de bijdrage. Iedere Kollumer is van harte welkom en we hopen er met elkaar een prachtige Koningsdag van te maken.Voor het volledig programma zie: www.oranjecomitekollum.nl

Dit kan u ook interesseren

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Back to top button