HoofdnieuwsRegionaal

Koopplein.nl nu ook in Noordoost Friesland

DOKKUM – In de gemeenten Dongeradeel, Dantumdiel en Kollumerland c.a. is vanaf 1 september Koopplein.nl/nofriesland actief. In iedere gemeente van Nederland zoekt Koopplein.nl zelfstandige ondernemers die in hun woonplaats een handelsplaats voor tweedehands en nieuwe spullen op internet willen exploiteren. Ondernemer Lammert van der Kooi uit Dokkum gaat het nieuwe Koopplein in Noordoost Friesland  runnen. “Inwoners van deze gemeenten krijgen nu een heel mooie en nieuwe manier om hun spullen snel en gemakkelijk te verkopen in hun eigen omgeving. Die service is voor hen helemaal gratis”, aldus Van der Kooi

Koopplein NO Friesland werkt uitsluitend lokaal, en alleen particulieren en ondernemers uit de gemeenten Dongeradeel, Dantumadiel en Kollumerland ca. mogen rubrieksadvertenties plaatsen. Dit wordt gecontroleerd met een postcodefilter en biedt tal van voordelen ten opzichte van de landelijke handelsplaatsen. V. d. Kooi: “Omdat de koop en verkoop plaatsvindt in je eigen omgeving heb je geen gedoe met verzenden. Je kunt het artikel gemakkelijk even gaan bekijken en direct meenemen. Bovendien is het risico op oplichting kleiner in je eigen gemeente, want de kans dat je elkaar in de supermarkt nog eens tegenkomt, is groot”.

Omdat Koopplein uitsluitend lokaal opereert, met plaatselijke advertenties, is het een zeer interessant medium voor commerciële banners en buttons van lokale bedrijven. “Een fietsenhandelaar in onze gemeente bijvoorbeeld wil natuurlijk graag tussen de lokale particuliere advertenties van tweedehands fietsen staan”, verwacht v.d. Kooi. De Koopplein-formule  werkt vanuit een kantoor-aan-huis situatie zonder personeel. Hierdoor kunnen zeer scherpe en concurrerende advertentietarieven worden aangeboden aan lokale bedrijven.

Koopplein NO Friesland is inmiddels online. Inwoners van Dongeradeel, Dantumadiel en Kollumerland ca. kunnen, na aanvraag van een wachtwoord, vanaf nu direct gratis rubrieksadvertenties plaatsen. Rubrieksadvertenties worden gratis doorgeplaatst naar Koopplein Nederland. Koopplein.nl is een van de snelst groeiende handelswebsites van Nederland. In Friesland zijn inmiddels acht kooppleinen actief. In Nederland zijn er bijna honderd aangesloten.

Van der Kooi: “Wij verwachten dat onze formule ook hier goed zal aanslaan. Koopplein NO Friesland heeft een werkgebied van ca. 55.000 inwoners. Daar worden ongetwijfeld veel spullen verhandeld. Dat zorgt voor veel traffic, waardoor onze nieuwe Koopplein interessant is voor lokale bedrijven om op te adverteren.”

www.koopplein.nl/nofriesland

Dit kan u ook interesseren

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Back to top button