HoofdnieuwsRegionaal

Kraammarkt in De Sionsberg

DOKKUM – Zwangeren en partners zijn op maandag 24 maart van harte welkom in ziekenhuis De Sionsberg in Dokkum. De Sionsberg en fusiepartner Nij Smellinghe organiseren dan vanaf 19.00 uur een informatieve kraammarkt in het restaurant. “We vinden het belangrijk dat de zwangeren uit de regio Dokkum weten welke mogelijkheden er zijn voor zorg rond zwangerschap en bevalling,”. Van 19.00 tot 19.30 uur en na afloop van de presentaties van 21.00 tot 21.30 uur hebben belangstellenden de gelegenheid langs verschillende marktkraampjes te lopen.

“Van  half acht tot negen uur zijn er vier presentaties.” Aan het woord komen een eerstelijns verpleegkundige, de kraamafdeling van Nij Smellinghe informeert over de (poli)klinische bevalling en verblijf in het ziekenhuis, de tweedelijns verloskundige en de kraamzorg. Ik zou voorstellen: vanaf 19.30 zijn er vier presentaties.  Ik denk niet dat het tot 21 uur duurt nml, doch kan het niet inschatten hoelang de anderen aan het woord zijn. Er komt een 1 ste lijns verloskundige aan het woord.

De toegang voor de kraammarkt is gratis. Belangstellenden worden verzocht zich aan te melden via e-mail ([email protected]) of telefonisch (0512) 588 520. Parkeren is gratis en kan op het parkeerterrein achter verpleeghuis De Waadwente aan de Birdaarderstraat

Dit kan u ook interesseren

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Back to top button