HoofdnieuwsRegionaal

Kruising gestremd Stationsstraat Buitenpost

BUITENPOST – Vanaf 20 februari wordt in de Stationsstraat vanaf de spoorwegovergang tot aan het station een nieuw riool aangelegd en de bestrating wordt vernieuwd. Het station zal vanaf die datum de komende periode bereikbaar zijn via de nieuwe voetgangersbrug en met de auto vanaf de Herbrandastraat.

De kruising in de Stationsstraat inclusief de spoorwegovergang richting Jeltingalaan wordt in de week van 20 tot en met 24 februari afgesloten voor alle verkeer met uitzondering van fietsers en voetgangers, zie de omleidingskaart (hieronder) voor de route naar het NS station en parkeerplaats. Dit is nodig om het nieuwe riool richting station aan te sluiten op het bestaande rioolstelsel.

Tijdens de werkzaamheden kunnen de bussen niet terecht op het plein voor het station. Daarom worden de haltes van het station tijdelijk verplaatst naar de noordzijde. Passagiers die overstappen tussen bus en trein moeten gebruik maken van de nieuwe voetgangersbrug. De kruising wordt na de rioolwerkzaamheden voorzien van tijdelijke bestrating. In de zomerperiode wordt de kruising bij de spoorwegovergang voorzien van de definitieve nieuwe bestrating.

Dit kan u ook interesseren

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Back to top button