HoofdnieuwsRegionaal

Kruising Joh. Bogermanstraat/Eyso de Wendtstraat gedeeltelijk gestremd

KOLLUM – In de periode van maandag 28 augustus t/m 1 december 2017 zijn er werkzaamheden aan de Eyso de Wendtstraat te Kollum. Het gaat om het gedeelte vanaf het Rechthuisplein tot en met de kruising met de Joh. Bogermanstraat.

Werkzaamheden

Voor de rioleringswerkzaamheden is het nodig om de kruising Eyso de Wendtstraat /Joh. Bogermanstraat /G. Japixstraat een week af te sluiten. Genoemde kruising wordt gestremd vanaf 28 augustus t/m 1 september.

De werkzaamheden bestaan uit rioleringswerkzaamheden en het aanbrengen van nieuwe verhardingen.

Stremming en omleiding

Om de werkzaamheden goed en veilig te laten verlopen wordt het genoemde gedeelte voor alle doorgaand verkeer afgesloten. Het verkeer wordt dan via andere wegen omgeleid. Dit wordt met borden aangegeven.
Geprobeerd wordt de overlast tot een minimum te beperken. Afhankelijk van de voortgang van de werkzaamheden wordt de stremming en de bijbehorende omleidingsroute zoveel eerder als mogelijk en zoveel later als nodig opgeheven.

Buslijn 63 rijdt niet door de Voorstraat, Johannes Bogermanstraat, van Scheltingalaan, van Limburg Stirumweg in verband de werkzaamheden. Advies halte is De Colle.

Foto’s Jelke Jongsma

Dit kan u ook interesseren

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Back to top button