HoofdnieuwsRegionaalSport

Kwaliteit hoog in het vaandel bij voetbalschool Veerkr88

BUITENPOST – Op vrijdag 7 september start voetbalschool Veerkr88 met de 8e trainingssessie op sportpark “de Swadde” in Buitenpost. Omdat de schoolvakanties laat zijn afgelopen is gekozen om naast de reguliere vrijdagtrainingen een leerzame voetbaldag erbij te organiseren. Deze voetbaldag wordt gehouden in de herfstvakantie namelijk op woensdag 24 oktober.

Al enkele jaren organiseert voetbalschool Veerkr88 (jeugd)voetbaltrainingen. Plezier en beleving zijn de basis van de ontwikkeling van een jeugdspeler. Dat is dan ook een van de uitgangspunten bij deze voetbalschool. De trainingen staan in het teken van bijna alle facetten die de voetbalsport in zich heeft. De volgende oefeningen worden in de cursus behandeld.

-dribbelen en drijven

-passen en trappen

-techniek

-loop- en coördinatie

-scoren

-partij- en positiespelen

-specifieke keeperstraining

 

Er wordt gekozen om kwaliteit te leveren. De begeleiding van de jeugdspelers is in handen van liefst 14 gekwalificeerde voetbaltrainers. Daarnaast zijn er nog 6 (aankomende) jeugdtrainers actief op de vrijdagmiddag. Er wordt veel (individuele) aandacht besteed aan de ontwikkeling van de jeugdspelers. Iets waar een verenigingstrainer geen mogelijkheid voor heeft. Hij/zij staat immers vaak alleen voor een jeugdteam.

 

Tijdens de voetbaldag zal er ook ruimte zijn voor partijspelen, welke worden begeleid door dezelfde groep gekwalificeerde voetbaltrainers. Aan het einde van deze leerzame voetbaldag zijn er ook prachtige prijzen te verdelen. Dit naast het traditionele certificaat.

Daarnaast maakt de hoofdsponsor het mogelijk om iedere deelnemer twee toegangsbewijzen aan te bieden voor een thuiswedstrijd van SC Heerenveen.

 

Meer informatie is te vinden op de website van de voetbalschool: www.veerkr88.nl

Eigen foto’s

Dit kan u ook interesseren

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Back to top button