HoofdnieuwsRegionaal

Laatste Sing-In avond van het seizoen

KOLLUM – Het is al weer de laatste Sing-In van het seizoen, en Pasen ligt al weer net achter ons als we deze Sing-In avond hebben. Het thema is “Ik geloof het wel” en daar kun je veel over zeggen alleen maakt het wel een verschil waar je de klemtoon legt bij deze paar woorden.

Het kunnen woorden zijn die onzeker uitgesproken worden, maar ook als een krachtige bevestiging van een overtuiging van iets waar je zeker van bent of helemaal achter staat.

We mogen ook terug kijken op een heel mooi seizoen, dat alweer zo snel omgegaan is. Zo mochten we starten met ons 10 jarig jubileum, samen met Vredoza en de Bliide Sjongers (een echte Kollumer zangavond) waar nog vele weken over gesproken is in Kollum, maar ook denk ik aan de kerst Sing-In die toch ook ieder jaar altijd weer druk bezocht word en waar dit jaar echt niemand meer bij kon, schitterend!

Zo denk ik ook aan de andere avonden waar toch iedere keer weer een andere en aparte invulling aan gegeven werd en waar ook weer nieuwe gezichten te zien waren, fijn dat mensen ook eens willen luisteren, meezingen en meebeleven wat nu eigenlijk de Sing-In is.

Wij hopen dat u het afgelopen seizoen weer genoten hebt, maar bovenal dat u ook op deze avonden op eenvoudige wijze bemoedigd en gesterkt mocht worden.

Dat je ook door te zingen en te luisteren naar eenvoudige verbindende teksten of stukjes van een gedicht o.i.d. weer een nieuwe week mag in gaan samen met je Heer en Heiland die het beste met u en met jou voor heeft.

Maar alles wat wij doen, en het afgelopen jaar en jaren gedaan hebben bij de Sing-In, mogen we en moeten we onze God daar dankbaar voor zijn dat Hij dit alles tot nu toe zo gezegend heeft in Kollum. En wij vertrouwen erop dat Hij ons ook verder wil zegenen in de komende jaren om op deze eenvoudige wijze Zijn Boodschap uit te dragen en Hem bekend te maken in deze omgeving.

Maar bij dit alles Deo Volente.

Aanvang:     Zondagavond 7 April  om 19.00 uur

  Waar:           kerkgebouw “de Kandelaar”, Voorstraat, Kollum

 

Dit kan u ook interesseren

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Back to top button