EvenementenHoofdnieuwsRegionaal

Ladies Night in Manolitobar

KOLLUM – Op 7 Februari 2014 wordt in de Manolitobar in Kollum een heuse “Ladies Night” georganiseerd! Al jaren lang vieren we leuke feestjes in de kroegen in Kollum, maar tot op heden is de aandacht vaak voorbijgegaan aan de dames. Dus dames opgelet!!!

Dit voornemen begint met een fantastische avond uit in de Manolitobar in Kollum! De aandacht zal deze avond specifiek uitgaan naar alle dames. Wij nemen de verantwoordelijkheid op ons deze zogenaamde “Ladies” in de watten te leggen! Kom genieten van alle leuke verassingen die wij voor jullie in petto hebben en laat je verwennen! Wij zorgen voor een warm onthaal! Ben je al benieuwd naar wat we jullie allemaal bieden? Dan moet je toch echt langskomen in de Manolitobar op 7 februari aanstaande.

Niet te vergeten dat ook de mannen welkom zijn, voor al die vrouwen zijn er natuurlijk ook mooie mannen nodig, schroom dus niet en kom naar de Ladies Night! Al is het om te komen kijken hoe wij, de dienstdoende Gastheren: Klaas Jan, Cor en Gaatze, laten zien wat de vrouwen verdienen, zelfs dan ben je van harte welkom.

Dit kan u ook interesseren

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Back to top button