HoofdnieuwsRegionaalSport

Lancering website ‘High Five for Sport’

KOLLUMERZWAAG – Donderdagmiddag tijdens een sport- en spelinstuif in sporthal de Saedkampe in Kollumerzwaag hebben de wethouders Marten van der Veen (Achtkarspelen) en Jelle Boerema (Kollumerland c.a.)  de website van ‘High Five for Sport’ gelanceerd. Onder grote belangstelling van de kinderen en medewerkers van het team High Five for sport werd de nieuwe website www.sportindewalden.nl online gezet.

De instuifmiddag was een groot succes. Er waren verschillende sporthoeken opgezet waar kinderen mee konden doen aan o.a. een klim- en klautercircuit, uni-hockey, fun in athletics en jongleerspelletjes. Ook de voetbalboarding was weer aanwezig. Deelname was gratis en in totaal deden er  70 kinderen mee.

Al sinds 2002 werken de gemeenten Achtkarspelen, Kollumerland ca. en Tytsjerksteradiel samen op het gebied van sportstimulering, ook wel bekend onder de naam ‘High Five for Sport’. Vanuit deze gezamenlijke sportstimulering is een nieuwe site ontwikkeld. Via de website kunt u allerlei informatie vinden over ‘High Five for Sport’.

 

Foto’s Fokke Jongsma

Dit kan u ook interesseren

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Back to top button