HoofdnieuwsRegionaal

Leeg verkoop bij De Kruidhof

BUITENPOST – Vanaf 1 oktober zijn alle planten, kruiden, struiken en fruitbomen in De Kruidhof in Buitenpost te koop met 50% korting. De hoge gasprijzen maakt het voor De Kruidhof op dit moment niet meer rendabel om de komende winter, het overgebleven groen te laten overwinteren.

Daarnaast geeft het De Kruidhof ruimte om in het voorjaar, als de winter voorbij is, weer planten en kruiden op te kweken en te stekken. Dit is nodig voor het behoud en aanvullen van de collectie en tuinen. Ook voor de verkoop kweekt De Kruidhof jaarlijks een bijzondere collectie aan unieke planten, kruiden en struiken.

Elk jaar in oktober sluit De Kruidhof haar deuren en wordt het volgende seizoen voorbereid. De planning wordt gemaakt, evenementen worden georganiseerd, de tuinen worden winterklaar gemaakt en er wordt onderhoud gepleegd.

Komt u De Kruidhof helpen de kas leegt te maken? De kortingsactie op alle planten, kruiden, struiken en fruitbomen loopt van 1 oktober tot en met 15 oktober. Op 15 oktober vindt de jaarlijkse Oogstdag plaats, de afsluiter van het seizoen. Tijdens de Oogstdag zijn er hoge kortingen en vele leuke activiteiten voor jong en oud. Dit jaar is de Oogstdag in samenwerking met het Fries platform. Zij zullen op deze dag verschillende dieren tentoonstellen.

Dit kan u ook interesseren

Back to top button