HoofdnieuwsRegionaal

Lifestyle winkel “Buitengewoon Mooi” feestelijk geopend in Kollum

KOLLUM – Woensdagmorgen is “Buitengewoon Mooi”, de nieuwe lifestyle winkel aan de Mr. Andreaestraat 3 in Kollum feestelijk geopend door Burgemeester Bilker en eigenaresse Tineke Kuipers-van Zwieten samen met haar kinderen. Het bijzondere aan de nieuwe lifestyle winkel is het grote en uiteen lopende assortiment.

In de openingsweek van 9 t/m 12 maart is er voor elke betalende klant een leuke attentie. Op zaterdag 12 maart wordt er een demonstratie en uitleg van de Weleda welness en baby producten gegeven.

Bij Buitengewoon Mooi kun je terecht voor de leukste woonaccessoires en cadeaus, producten voor in en om het huis. Mooi voor jezelf of om weg te geven. Er is een grote collectie gericht op een breed publiek.

Naast de  lifestyle- en modeproducten worden er prachtige meubels van BePure en binnen- en buitenmeubelen op maat van steiger- en eikenhout verkocht. Ook kunt u er terecht voor diverse klein meubelen. Alles nieuw of vintage, met bijpassende kussens, plaids en accessoires.

Om het geheel af te maken verkopen ze de lekkerste thee en bonbons. In het voorjaar en de zomer zelfs ijs! Grieks yoghurt softijs, een gezonde sensatie die je echt geproefd moet hebben. De meeste producten worden ambachtelijk gemaakt en komen uit de regio Friesland-Groningen.

Tineke Kuipers-van Zwieten kan je adviseren bij de inrichting van je huis of bedrijf. Zij weet exact de juiste aspecten van ieders woning te benadrukken. Het doel is om het maximale uit je huis te halen binnen jouw budget! Een sfeervol interieur, prettige werksfeer, het stylen van een huis in de verkoop of meubels op maat: alles is mogelijk. Ook leuk: geef eens een stylingcheque cadeau.

Workshops en cursussen

Wij van Buitengewoon Mooi willen dat de winkel een ontmoetingsplek is. Het magazijn dient daarom als workshopruimte en zal worden verhuurd voor diverse cursussen. De eerste cursus zal een naaicursus zijn die net iets anders is dan anders door o.a. het vele gebruik van leer. Houd voor meer informatie onze website en Facebook-pagina in de gaten.

Relatiegeschenken en kerstpakketten

Een blijk voor waardering voor uw personeel of voor ander promotionele activiteiten? Wij leveren complete cadeaupakketten voor verschillende gelegenheden naar uw wensen. Onze chocolaterie maakt desgewenst bonbons met logo of foto’s. Elk pakket is een mix van food en lifestyle. Informeer naar de mogelijkheden.

Foto’s Jelke Jongsma

Dit kan u ook interesseren

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Back to top button