HoofdnieuwsRegionaal

Lyanne Reurink (11) staat in de finale van Beauty Princess Netherlands

KOLLUM – Het is de droom veel meisjes: paraderen op mooie schoenen, in de mooiste glitterjurkjes. Haren in de plooi, make-up, fotoshoots én lopen op een catwalk. Lyanne Reurink (11) uit Kollum doet mee aan een beautycontest waarbij dit allemaal het geval is.

Lyanne doet mee aan Beauty Queen Netherlands & Beauty Princess Netherlands. Een wedstrijd waaraan veel jonge meiden meedoen. Ze kan hiermee beauty Princess Netherlands worden en voor het sms’en geldt de titel Miss Popularity. Momenteel staat ze op de tweede plek voor de titel Miss Popularity. Maar de eerste? Dat zal het allerleukste zijn.

Fotoshoots
Het leek Lyanne leuk om mee te doen omdat ze sowieso alles rondom beauty leuk vind. Zo staat ze graag voor de camera, vindt ze het leuk om op de foto te staan en haar zelf te presenteren. Daarnaast is ze ook veel met kleding bezig. ‘’Ik vind het leuk om mooie kleren aan te doen, dus ook jurken. Dat is bij deze wedstrijd ook het geval, daarom wilde ik graag meedoen.’’

Klusjes voor smsjes
Lyanne kan Miss popularity worden door stemmen te krijgen. Dit kan ze winnen doordat mensen naar een nummer moeten smsen. Lyanne doet in ruil voor smsjes allerlei klusjes in het dorp. ‘’Zo heb ik bijvoorbeeld geholpen tijdens de sinterklaasintocht. De gymnastiekvereniging was toen op straat, en daar heb ik geholpen. Ook haal ik af en toe boodschappen voor mijn moeder. Ik grap dan wel: ik wil best boodschappen halen, maar dan wel in ruil voor een stem. Mijn moeder stemt dan ook, dus dat is wel heel erg leuk. Ik wil ook nog lege flessen inzamelen.
Op haar basisschool heeft ze op het schoolplein na schooltijd ook briefjes uitgedeeld waarop staat: ‘sms ‘vote beauty lyanne’ naar 7733’.

Make a wish
Een groot gedeelte van de opbrengst van het sms’en gaat naar stichting ‘make a wish’; een organisatie die wensen van zieke kinderen laat uitkomen. Al met al doe je Lyanne een plezier om te stemmen, maar ook de stichting.

Finale
Aankomende zaterdag is de finale, waarbij duidelijk zal worden wie de winnares zal worden van de 2 titels. Het spant erom voor de titel Miss Popularity. Ze is al van plek 3 naar plek 2 opgeschoven, dus hoop op de eerste plek is er zeker. Lyanne zal onder andere een mooie jurk aantrekken en haar mooiste lach opzetten. Mocht ze winnen, gaat ze er met een mooie sherp, tiara en de eeuwige roem vandoor!

Dit kan u ook interesseren

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Back to top button