RegionaalSport

Maak kennis met Tennis in Kollum!

KOLLUM – Lijkt tennis je leuk om te doen, maar twijfel je nog of je lid wilt worden en je voor een serie lessen op wilt geven, dan is er nu de gelegenheid om een gratis proefles te volgen bij de Kollumer Tennis Club. Na deze lessen weet je waarschijnlijk wel, of tennis inderdaad de sport is voor jou en kun je je opgeven voor de zomerlessen die maandag 28 maart starten.

Je kunt nu namelijk tegen een zeer scherp instaptarief lid worden van de Kollumer Tennisclub. Voor dit instaptarief ontvangt je veertien tennislessen van deskundige clubtrainer Stephan van den Berg en kun je als lid het hele jaar gebruik maken van het tennispark.

De proeflessen worden gegeven op: maandag 14 maart, voor de jeugd van 17.00 tot 18.00 uur en voor de volwassenen van 19.00 tot 20.00 uur. Rackets zijn aanwezig, opgave vooraf is niet nodig.

Tennis is een prachtige sport die je op ons banencomplex bijna het gehele jaar kunt beoefenen. Met twee gravelbanen en twee roodzand kunstgrasbanen (wintervast) zijn de tennisbanen zeer knie- en spiervriendelijk. Bovendien zorgt verlichting op alle vier banen voor uitbreiding van de te benutten uren. En met een beetje geluk komen er in het komende jaar twee padelbanen bij.

Tennis speel je met 2,3 of 4 spelers zodat je veel vrijheid hebt om op bepaalde momenten je sport te beoefenen. Onze tennisclub beschikt over een gezellige clubkantine, goede kleedgelegenheden en is omgeven door weelderig groen.

Mocht je na het volgen van de proeflessen besluiten om lid te worden, dan kan dit tegen een zeer voordelig instaptarief. Volwassenen € 200,- (jaarcontributie + 14 lessen) Jeugdlid < 12 jaar € 100,- (jaarcontributie + 14 lessen) Ook voor de “oudere” jeugd gelden speciale instaptarieven, zie daarvoor op de website.

Je conditie wordt beter, je zorgt voor sportieve ontspanning en leert wanneer je nog niet zo lang in Kollum woont vele mede-Kollumers kennen. Om het instaptarief hoef je het niet te laten. Geen lessen nodig, de normale senioren contributie bedraagt € 115,- per jaar, dus voor nog geen 10 euro per maand ben je lid van de vereniging en kun je onbeperkt tennis en waarschijnlijk later in het jaar ook padel spelen.

Je ziet aan het jeugdtarief dat de Kollumer Tennisclub nieuwe jeugdleden van harte ondersteunt en graag nieuwe jeugdleden wil opleiden in deze prachtige sport.

Voor de volledige tarieven verwijzen we je naar de website van de Kollumer Tennis Club: www.ktckollum.nl Mocht je vragen hebben of verdere info willen, dan kun je deze mailen naar Dennis Gaasendam [email protected].

Dit kan u ook interesseren

Back to top button