HoofdnieuwsRegionaal

Maak kennis met Tennis!

KOLLUM – Lijkt tennis je leuk om te doen, maar twijfel je nog of je lid wilt worden en je voor een serie lessen op wilt geven, dan is er nu de gelegenheid om 1 of 2 keer een soort proefles te volgen bij de Kollumer Tennis Club. Na deze lessen weet je waarschijnlijk wel, of tennis inderdaad de sport is voor jou en kun je je eventueel opgeven voor de zomerlessen die in april starten. Je kunt nu namelijk tegen een zeer scherp instaptarief lid worden van de Kollumer Tennisclub. Voor dit instaptarief ontvangt je zestien tennislessen van onze deskundige clubtrainer en kun je als lid het hele jaar gebruik maken van ons tennispark.

De proeflessen worden gegeven op: donderdag 27 maart en 3 april a.s. Voor de jeugd van 17.00 tot 18.00 uur en voor de volwassenen van 19.00 tot 20.00 uur. De kosten voor de jeugd zijn 1 les voor € 3,-, voor 2 lessen betaal je € 5,-. Voor de volwassenen zijn de kosten voor 1 proefles € 5,-, kom je beide lessen dan betaal je € 8,-. Rackets zijn aanwezig, opgave vooraf is niet nodig.

Tennis is een prachtige sport die je op ons banencomplex bijna het gehele jaar kunt beoefenen. Met twee gravelbanen en twee frenchcourtbanen zijn onze tennisbanen zeer knie- en spiervriendelijk. Bovendien zorgt verlichting op alle vier banen voor uitbreiding van de te benutten uren. Voor de jeugd van ongeveer vijf tot achttien jaar hebben wij een jeugdcommissie die elk jaar een aantal activiteiten organiseert.

Tennis speel je met 2,3 of 4 spelers zodat je veel vrijheid hebt om op bepaalde momenten je sport te beoefenen. Onze tennisclub beschikt over een gezellige clubkantine, goede kleedgelegenheden en is omgeven door weelderig groen.

Mocht je na het volgen van de proeflessen besluiten om lid te worden, dan kan dit tegen een zeer voordelig instaptarief. Volwassenen € 150,- (jaarcontributie + 16 lessen) Jeugdlid < 12 jaar € 94,- (jaarcontributie + 16 lessen) Ook voor de “oudere”  jeugd gelden speciale instaptarieven, zie daarvoor op de website. Je conditie wordt beter, je zorgt voor sportieve ontspanning en leert wanneer je nog niet zo lang in Kollum woont vele mede-Kollumers kennen. Om het instaptarief hoef je het niet te laten. Je ziet aan het jeugdtarief dat de Kollumer Tennisclub nieuwe jeugdleden van harte ondersteunt en graag nieuwe jeugdleden wil opleiden in deze prachtige sport.

Voor de volledige tarieven verwijzen wij  je naar de website van de Kollumer Tennis Club: www.ktckollum.nl Mocht je vragen hebben of verdere info willen, dan kun je deze mailen naar Ieteke Rekker-Beerda  [email protected] . Tot ziens op ons tennispark in Kollum!

 

 

Foto’s Fokke Jongsma

Dit kan u ook interesseren

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Back to top button