HoofdnieuwsRegionaalSport

Maartenruiters in de prijzen

KOLLUM – Reina Sikkema uit Oudwoude heeft meegedaan met een dressuur wedstrijd bij stal Paula de Jong, in Buitenpost.  Samen met haar paard Bandeline reed ze twee proeven in de B dressuur op donderdagavond (7 november). Daarbij heeft  ze 2 winstpunten behaald met 191 punten voor beide proeven en daarmee won ze een 3e prijs.

En op zaterdag (9 november) deed Reina mee in Kollum. Daar reed ze 2 proeven in de B dressuur en wist ze met een totaal aantal punten 179 en 184, waarvan 1 winstpunt, een 4e en een 2e prijs te behalen.
Een prachtig resultaat voor deze jonge amazone.

Op donderdag 7 november deed Rianne Vlasma, uit Warfstermolen, met haar 4 jarige paard Eros Ramazzotti, vader Sir Oldenburg, gefokt door Harry Betten en Els Lijzenga (Zevenhuizen) mee in de klasse B dressuur in Buitenpost bij stal Paula de Jong. In de eerste proef behaalde ze 196 punten, dit was goed voor een tweede prijs. De tweede proef ging nog beter, hier behaalde Rianne 199 punten, goed voor een eerste prijs.
Op Zaterdag 09-11-2013 deed ook Rianne, met hetzelfde paard, mee in de klasse B dressuur in Kollum. Ook hier liep Eros Ramazotti weer erg goed. In de eerste proef behaalde ze 197 punten, dit was goed voor een eerste prijs. In de tweede proef behaalde ze 196 punten, ook goed voor een eerste prijs.

Een geweldige sportweek voor Rianne Vlasma. Na de proefjes van deze week is ze samen met haar paard 8 winstpunten rijker, de teller staat nu op 15 winstpunten. Zij zullen binnenkort de overstap kunnen maken naar de L1 klasse.

Dit kan u ook interesseren

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Back to top button