Buiten regioHoofdnieuwsPolitie BerichtenRegionaal

Man overvallen in woning in Kootstertille

KOOTSTERTILLE – De politie onderzoekt een overval op een woning aan de Rykswei. De 48-jarige bewoner werd dinsdagavond om 21.00 uur door nog twee onbekende mannen overvallen. Ze maakten daarbij geld en sieraden buit.

Geld, sieraden en bestelbus buit gemaakt

Omstreeks 22.30 uur werd de politie gealarmeerd dat in een café in Twijzel een man zou zitten die eerder die avond in zijn eigen woning was overvallen. Direct gingen agenten naar het café en de woning van de man. In de woning aan de Rykswei werd niemand meer aangetroffen. In het café gingen de agenten in gesprek met het 48-jarige slachtoffer. De man vertelde de agenten dat hij rond 21.00 uur door nog twee onbekende mannen was overvallen. Ze hadden hem vastgebonden en geld en sieraden buitgemaakt. De overvallers gingen er vervolgens met de bestelbus van de 48-jarige man vandoor. Deze Volkswagen Transporter met kenteken 18-BX-GG is tot op heden zoek. Het slachtoffer wist zichzelf uiteindelijk te bevrijden en ging naar het café in Twijzel. Daar waarschuwde hij de politie.

Getuigen gezocht

In het onderzoek naar de overvallers komt de politie graag in contact met getuigen. Heeft u dinsdagavond iets verdachts gezien in of rondom de Rykswei in Kootstertille? Of heeft na 21.00 uur de Volkswagen Transporter van het slachtoffer zien rijden of weet u waar het voertuig nu is? Bel dan de politie via 0900-8844 of Meld Misdaad Anoniem via 0800-70

Dit kan u ook interesseren

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Back to top button