HoofdnieuwsRegionaal

Masquerade Theater Jongerein zoekt muzikanten met lef

KOLLUMERZWAAG – Masquerade Theater Jongerein pakt de draad weer op met een echte klassieker “Peer Gynt”. Het nu eindelijk zover Masquerade Theater komt terug in een vernieuwde versie, het jeugdbestuur heeft gemeend dat het tijd was om een andere richting in te slaan en het grootser aan te pakken.

De ploeg zal onder leiding van Job de Roo en Mariët Piersma een verfrissende wind door Noardeast Friesland laten waaien iets wat u absoluut niet verwacht van Jeugd tussen de 8 jaar en 18 jaar. Het oeroude verhaal van Hendrik Ibsen zal te samen met prachtige klanken van Edvard Grieg door de Wâlden klinken. Verbazend dat het stuk wat in 1867 geschreven is met kleine aanpassingen nog zo toepasselijk is voor deze tijd. De tijd van verwarring, verlies, rijkdom en verdriet is iets wat iedereen heeft ervaren de afgelopen periode.

Dat is wat we moeten aangrijpen aldus Job de Roo. Het komende jaar “2022” en de locatie vraagt om een Iepenloftpul met prachtige plaatjes en spektakel en plezier. Iets waar we samen iets onvergetelijks van gaan maken.  Mariët Piersma van oorsprong klassiek geschoold en afgestudeerd aan het conservatorium Groningen staat te trappelen van geluk om deze voorstelling met de jeugd van haar live band deze prachtige muziek te laten klinken bij dit bijzondere verhaal.  Ook nieuw is dat  er nooit eerder audities waren voor jong en ouder en voor muzikanten met lef. Dit jaar is daar bewust voor gekozen, op deze manier kan iedereen mee doen en laten zien wat ze kunnen.

De audities vinden plaats op 20 en 27 november in dorpshuis de Bazuin in de Triemen tussen 10-16 uur. Dus ben jij muzikaal en bespeel je een instrument? Ben je creatief ? Of altijd al willen toneelspelen, dansen of meer? Geef je dan snel op via www.masqueradetheater.nl

 

Dit kan u ook interesseren

Back to top button