HoofdnieuwsRegionaalSport

Medailles voor Wardy-turnsters bij J&F cup

HEERENVEEN – Zaterdag 8 juni was een drukke wedstrijddag voor de gymnastiekvereniging Wardy uit Kollum. Op maar liefst 4 verschillende plaatsen deden turnsters mee aan verschillende wedstrijden. In Heerenveen werd de Janssen en Fritsen cup gehouden waar Wardy met 9 turnsters aan mee deed.

De talentvolle turnster Lemmy van der Zee behaalde bij de pupillen 2 niveau 7 het goud. Vooral op het toestel balk wist zij de jury te overtuigen van haar kwaliteiten. Annet de Boer heeft het afgelopen seizoen helaas geen wedstrijden geturnd maar maakte zaterdag een goede comeback. Bij de senioren niveau 5 behaalde zij het zilver. Susanne Brouwer turnde na een goed seizoen ook deze keer wederom een mooie wedstrijd. In de categorie junioren niveau 5 mocht ook Susanne het podium beklimmen om het zilver in ontvangst te nemen.

Zilver was er eveneens voor Iris Bontekoe bij de senioren niveau 8. Iris liet vooral op de brug en vloer een goede indruk achter wat resulteerde in mooie punten. Deze goede resultaten zijn een mooie afsluiter van een zeer succesvol turnseizoen. Wardy heeft ook dit seizoen weer laten zien dat een kleine vereniging zoals zij zowel op regionaal als landelijk niveau prachtige resultaten kan boeken. Op 15 juni zullen de laatste finalewedstrijden plaatsvinden waarbij turnsters in zowel Sneek als in de Ahoy in Rotterdam in actie zullen komen.

Op 22 juni zal de vereniging in de van der Bij-hal te Kollum nog een spetterende uitvoering houden waarbij al het talent van Wardy een mooie showavond zal neerzetten.

 

Eigen foto

Dit kan u ook interesseren

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Back to top button