RegionaalSport

Melissa Kraak uit Kollum verovert zilver op NK acro

ROTTERDAM – Afgelopen zaterdag vond het NK Acro plaats voor de niveaus D+ en C. Namens WSBF hadden 6 teams zich geplaatst voor deze landelijke finale.

Het C senioren trio Melissa Kraak (uit Kollum), Elina Sipma en Femke Kooistra waren het gehele seizoen al bijna onverslaanbaar. Ook nu lieten ze twee mooie oefeningen zien aan de jury en het publiek, waardoor zij hun seizoen goed afgesloten hebben met een zilveren medaille.

In de ochtend kwamen de D+ teams in actie. D+ duo Marith Terpstra en Eline Mulder hadden helaas een klein foutje in hun balansoefening, maar wisten met hun tempooefening de hoogste score van hun categorie te behalen. Zij werden na twee oefeningen 4de in hun categorie. Het D+ trio Aniek Braam, Hilse van der Woude en Esmee Rijpstra lieten twee mooie oefeningen zien en mochten uiteindelijk de zilveren medaille in ontvangst nemen.

In de middag mochten de C teams hun oefeningen laten zien. C junioren trio Jannie de Beer, Marrit Posthumus en Marit Kuipers wist twee strakke oefeningen aan de jury te tonen, en behaalde daarmee een mooie derde prijs. C senioren duo Femke Postma en Else Brink sloten het wedstrijdseizoen af met twee strakke oefeningen en lieten met een vierde plaats zien dat ze bij de top van hun categorie behoren.

Helaas kon het team Marrit Heegstra, Anouck Hofstede en Lisa Mulder niet meedoen aan de wedstrijd in verband met een vervelende blessure.

Dit kan u ook interesseren

Back to top button